Meghívó a Pulmonális Hipertoniás betegek (PAH) 8. Országos Találkozójára

Meghívó a Pulmonális Hipertoniás betegek (PAH) 8. Országos Találkozójára

A TÜDŐÉR EGYLET

szeretettel meghívja Önt a Pulmonális hipertoniás betegek (PAH)
8. Országos Találkozójára
Helyszín: Budapest, XIV. kerület, Stefánia Palota, Stefánia út 34-36.
Időpont: 2018. november 24. (szombat), 10.00 óra.

Nagy örömünkre szolgál, hogy miközben a Tüdőér Egylet 10 éves fennállását ünnepeli, a 8. alkalommal tudjuk megrendezni az országos betegtalálkozónkat. Tudjuk mit jelent számunkra az összetartozás élménye, az együtt töltendő idő nagyszerű érzése. Annak érdekében, hogy tudásunkkal segítsük a mindennapi nehézségek leküzdését szükségünk van a PAH-hal kapcsolatos ismeretek folyamatos nyomon követésére, a tanulásra, hogy életünket szebbé, elviselhetőbbé tegyük, Ezen cél érdekében szakmai napunkra több külföldi és magyar PAH szakembert hívtunk meg, hogy programunk színesebb legyen, miközben betegségünkkel kapcsolatos tudásunkat is gyarapítjuk.

Meghívtuk Joelle Rebetezt, az Actelion betegszervezeti képviselőjét, Gerry Fischert, a PAH Európai szervezet képviselőjét, valamint a NEAK (volt OEP) ártámogatási főosztályának képviselőjét.

A hazai PAH szakma gyakorlott és szeretett orvosai a pulmonalis hipertonia orvosi vonatkozásairól tartanak előadást.

Tekintettel arra, hogy közülünk többen oxigén terápiára szorulnak, ezért meghívtuk a Linde Gáz Magyarország Zrt. képviselőjét, hogy mutassa be, milyen lehetőségeink vannak a lakóhelyünk elhagyása során használható oxigénterápia folytatására.

Szokásunkhoz híven, reggel 9 órától várjuk regisztrációra Önöket, majd 10 órakor kezdjük tudományos programunkat.

Terveink szerint 13 órakor ebéddel és egy kis meglepetéssel szeretnénk egymástól búcsút venni, hogy emlékeinket a következő találkozásig megőrizzük.

Előző évekhez hasonlóan, aki igényli, annak most is megtérítjük a vidékről érkező betegtársak utazási költségeit a Tüdőér Egylet nevére kiállított számla ellenében. A MÁV, a Volán és a BKV járatokon kérjük, hogy jegyvásárláskor kérjenek Áfá-s számlát Egyesületünk nevére és címére: Tüdőér Egylet 1146 Budapest, Cházár András u 19.

Az Egyesület tagjainak kiküldetési rendelvény alapján a saját személygépkocsi használatot (üzemanyag) is el tudjuk számolni az előírt (NAV norma szerinti) formanyomtatvány használatával, amennyiben a gépjármű, igazolhatóan a tag vagy házastársa tulajdonában van.

Fontos, hogy jöveteli szándékát a férőhely biztosítása érdekében, legkésőbb 2018. november 10-ig szíveskedjék jelezni az alábbiak valamelyikén:

  • telefonszámon: +36 20 337 1390, vagy +36 1 355 9733/ 57018-as melléken Baranyi Tímea asszisztensnél
  • levélben: 2643 Diósjenő, Szabadság út 110., vagy
  • e-mailben: csabuda.eszter@t-online.hu

Szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy ebédet csak azoknak a kedves vendégeinknek tudunk biztosítani, akik előzetesen az erre vonatkozó igényüket november 10-ig jelzik a fenti címek valamelyikén.

A Tüdőér Egylet elnöksége hiszi és tudja, hogy e közös program mindannyiunk épülését, kitartását növeli, mert a közösség ereje segít legyőzni a fájdalmat.

Várjuk szeretettel Önöket!

Budapest, 2018. október 24.

Baráti üdvözlettel:

Csabuda Eszter

Tüdőér Egylet elnöke