Támogatóink

Az alábbiakban felsoroljuk a Tüdőér Egylet támogatóit. Támogatásukat ezúton is köszönjük!

Janssen Johnson & Johnson
Hitünk szerint elsődleges felelősséggel tartozunk az orvosok, ápolók és a betegek, az anyák és az apák, továbbá mindazok felé, akik termékeinket használják, szolgáltatásainkat igénybe veszik.
Miniszterelnökség
A Miniszterelnökség Magyarországon a miniszterelnök munkaszervezete, feladatainak ellátásához szükséges feltételrendszert biztosítják.
Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt.
Bethlen Gábor Alap elkülönített állami pénzalap, amelynek célja a Magyar Kormány nemzetpolitikai stratégiájához kapcsolódó célok megvalósulásának elősegítése.
Emberi Erőforrás Támogatáskezelő
Hazai és európai uniós forrásokból finanszírozott támogatási programok közreműködő szervezete. Célja, hogy a támogatási programokat, konstrukciókat bonyolítsa le.
Nemzeti Együttműködési Alap
A Nemzeti Együttműködési Alap célja a magyarországi civil társadalom tevékenységének segítése, a civil szervezetek társadalmi szerepvállalásának erősítése.
OrphaCare
A tudományos közösséghez való szoros kapcsolódásnak és a gyakorlati referenciának köszönhetően az OrphaCare világszerte bevált partner az orvosi szakemberek, és döntéshozók számára. A legmagasabb minőségi szabványok, a szállítási megbízhatóság és az állandó optimalizálásra való törekvés magától értetődő a cég számára. Az OrphaCare munkatársai gyorsan, rugalmasan és megoldás orientáltan cselekszenek - a szakemberekkel összehangoltan és a betegek érdekében. Az AOP Orphan Healthcare Group részeként az OrphaCare azt a feladatot tűzte ki maga elé, hogy a ritka betegségek terápiáira összpontosítson, és innovatív, testreszabott ’szokatlan gondolkodásmódú’ koncepciókat dolgozzon ki a speciális terápiás igényű betegek számára. Ezek elsősorban ritka vagy komplex betegségekben szenvedők. Az OrphaCare 2018 óta a betegellátás megszervezésére és a legkorszerűbb gyógyászati termékek fejlesztésére koncentrál, folyamatosan a betegeket helyezve a középpontba.