Meghívó a Pulmonális hipertóniás betegek 10. országos találkozójára

Meghívó a Pulmonális hipertóniás betegek 10. országos találkozójára

Csoportkép 2019

M  E  G  H  Í  V Ó

  A TÜDŐÉR EGYLET

szeretettel meghívja Önt a Pulmonális hipertóniás betegek (PAH)

 10. Országos Találkozójára

 

Helyszín: Budapest, XIV. kerület, Stefánia Palota, Stefánia út 34-36.

Időpont: 2021. november 13. (szombat), 10.00 óra.

 

Kedves Betegtársaim, kedves Érdeklődők!

 Örömmel tölt el az a tudat, hogy egy év „COVID” kihagyás után várhatóan 2021. november 13-án, immáron tizedik alkalommal újra találkozhatunk a már megszokott helyen, Budapesten, a Stefánia Palotában.

Felkért orvosaink előadásai során új ismeretekre tehetünk szert, melyek a mindennapi életünket szebbé, jobbá és könnyebbé fogják tenni. Emellett boldoggá tesz az a tudat is, hogy találkozhatunk, beszélgethetünk, tapasztalatainkat megoszthatjuk. Fontos, hogy megismerjük egymást, fontos, ha szükségünk van segítségre, néhány jó szóra, vigasztalásra, akkor bátran felvehessük a kapcsolatot egymással, új betegeinknek pedig segítséget tudjunk nyújtani.

 

Az előttünk álló időszak, a borús, ködös hétköznapok és a COVID okozta kellemetlenségek bizonyára rossz emlékeket idéznek, ezért most igyekezzünk feltöltődni, erőt gyűjteni, és várni az újabb találkozásokat, mert higgyék el, együtt könnyebb.

 

Programunk a következő:

9:00 – 10:00 óra         Regisztráció

10:00 – 12:30 óra       Tudományos előadások

12:30 – 13:00 óra       Kérdések, válaszok

14:00 óra                     Ebéd az étteremben

 

Terveink szerint 14:00 órakor ebéddel veszünk búcsút egymástól, hogy emlékeinket a következő találkozásig megőrizzük.

 

Előző évekhez hasonlóan, aki igényli, annak most is megtérítjük a vidékről érkező betegtársak utazási költségeit a Tüdőér Egylet nevére kiállított számla ellenében. A MÁV, a Volán és a BKV járatokon kérjük, hogy jegyvásárláskor kérjenek Áfá-s számlát Egyesületünk nevére és címére: Tüdőér Egylet, 1146 Budapest, Cházár András u 19.

Az Egyesület tagjainak kiküldetési rendelvény alapján a saját személygépkocsi használatot (üzemanyag) is el tudjuk számolni az előírt (NAV norma szerinti) formanyomtatvány használatával, amennyiben a gépjármű, igazolhatóan a tag vagy házastársa tulajdonában van.

Ehhez kérjük hozzák magukkal a személygépjármű forgalmi engedélyének, törzskönyvének és érvényes kötelező biztosításának másolatát.

 

Fontos, hogy jöveteli szándékukat az ellátás biztosítása érdekében, legkésőbb 2021. november 01-ig szíveskedjék jelezni az alábbi lehetőségek valamelyikén:

 

  • telefonszámon: Csabuda Eszternél a +36 20 337 1390 telefonszámon, vagy Baranyi Tímea asszisztensnél a +36 1 355 9733/ 57018-as melléken vagy
  • levélben: 2643 Diósjenő, Szabadság út 110. címen, vagy
  • e-mailben: eszter@t-online.hu elérhetőségen.

 

Szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy ebédet csak azoknak a kedves vendégeinknek tudunk biztosítani, akik előzetesen az erre vonatkozó igényüket november 01-ig jelezték a fenti címek valamelyikén.

 

A járványra való tekintettel javasoljuk a védőmaszk használatát, mivel a rendezvényen mindenki a saját felelősségére tud részt venni.

 

A Tüdőér Egylet elnöksége hiszi és tudja, hogy e közös program mindannyiunk épülését, kitartását növeli, mert a közösség ereje segít legyőzni a fájdalmat.

 

Szeretettel várjuk Önöket!

 

Budapest, 2021. szeptember 30.

 

Baráti üdvözlettel:                                                     Csabuda Eszter

Tüdőér Egylet elnöke